skip to Main Content
carboxy-nordicchangeclinic

Mirakelgasen med läkande egenskaper & naturlig hudföryngring

CARBOXY CO2

Carboxy är en metod som effektivt och skonsamt hjälper kroppen att själv reparera problem som hudbristningar, ärr, fettdepåer, celluliter, svullnad, rynkor och mörka ringar under ögonen. Med hjälp av uppvärmd medicinsk koldioxid så ökar huden själv syresättningen i området. Syre är kroppens ungdomliga källa och hjälper till att förbättra elasticiteten, blodcirkulationen samt produktionen av kollagen och elastin.

Carboxy är en välbeprövad metod som använts inom sjukvården och skönhetsbranschen under en längre tid. På Nordic Change Clinic arbetar vi med Carbomed som är den enda EU godkända utrustningen på marknaden.

Behandlingsområden

Rynkor & fina linjer
Lokala fettdepåer
Hudåtstramning
Mörka ringar/påsar
Celluliter
Ärr & hudbristningar

Behandlingen

Carboxy terapi är en injektionsbehandling med små mängder av medicinsk koldioxid. Koldioxiden injiceras precis under hudens yta för att behandla lokala fettdepåer, minska celluliter, stimulera kollagenproduktionen och förbättra blodcirkulationen. Koldioxid är naturligt förekommande i våra kroppar och har använts på ett säkert sätt och i stora mängder i flera år inom sjukvården.
En ökad halt av koldioxid i kroppen är vanligtvis ett tecken på dålig syresättning. Genom att injicera uppvärmd koldioxid så lurar man kroppen att tro att syrebrist uppstått, vilket resulterar i en omedelbar ökning av syresättningen. Det brukar rekommenderas några behandlingar för att uppnå optimala resultat, och efter en behandling kan man omedelbart återgå till normal aktivitet.

Cryopen

Vårtor, pigment, åldersfläckar, fettknölar & solskador

permanent-harborttagning-nordicchangeclinic

Permanent hårborttagning med Soprano Ice Platinum laser

peeling

Förbättrar hudton och hudtextur med kemisk peeling från Filorga

micro-needling

Anti-ageing, fina linjer, hudtextur, hudton, akne & akne ärr

Back To Top