skip to Main Content
Cryopen

Fryser bort hudfläckar på några sekunder

MED CRYOPEN FRYSPENNA

Cryopen är en avancerad och effektiv kryobehandling som på några sekunder avlägsnar olika godartade hudförändringar med dikväveoxid.
Cryopen är en säker, effektiv och smärtfri behandling ocg med sin mycket precisa applikatorspets fryser Cryopen endasts bort din hudförändring och inte den omgivande, friska vävnaden. Tack vare dess noggrannhet kan man även behandla hudförändringar i ansiktet och området runt ögonen på ett säkert sätt. Med Cryopen är risken för bieffekter minimal och endast 1-3 behandlingar brukar krävas för önskat resultat beroende på storlek och djup av behandlingsområdet.

Behandlingsområden

Hudflikar
Hemangiom
Pigmentfläckar
Åldersfläckar
Vårtor
Fettknölar
Fibrom

Att tänka på

Precis efter behandlingen brukar den behandlade hudfläcken bli vit, vilket snabbt övergår till en rodnad. Området kan bli svullet och även blåsor kan uppstå. Vanligtvis brukar en sårskorpa bildas och falla bort av sig själv efter någon vecka. Efter cirka 2-6 veckor bör området ha läkt helt och fläcken är borta. Beroende på vad som behandlats kan proceduren behöva upprepas.
Var alltid noga med att kolla upp nya pigmentförändringar på din hud, speciellt om dem ser oregelbundna ut beter sig annorlunda.

infuzion

Fillerbehandling utan nålar som minskar rynkor på 20 minuter

permanent-harborttagning-nordicchangeclinic

Permanent hårborttagning med Soprano Ice Platinum laser

carboxy-nordicchangeclinic

Mörka ringar & påsar, fina linjer, celluliter, hudbristningar, fett & ärr

micro-needling

Anti-ageing, fina linjer, hudtextur, hudton, akne & akne ärr

Back To Top