skip to Main Content
permanent-harborttagning-nordicchangeclinic

Bli av med oönskad hårväxt permanent

MED SOPRANO ICE PLATINUM

Vill du bli av med oönskad hårväxt permanent? Och slippa raka, vaxa eller epilera igen? Nordic Change Clinic har lösningen! Vi arbetar med en av marknadens senaste och mest innovativa utrustning, SopranoIcePlatinum. Rakning, vaxning och epilering är ett minne blott om du väljer att göra permanent hårborttagning hos oss. Forskning visar att 85% av alla patienter har blivit av med oönskad hårväxt efter 8 behandlingar med Soprano! Soprano arbetar med tre olika laservåglängder, YAG, Alexandrit och diodlaser (tre olika djup) för att effektivt kunna behandla i stort sett alla hud- och hårtyper på ett säker sätt.

1

INNOVATIV

Tre teknologier i en utrustning, YAG, Alexandrit & Diodlaser

33

ALLA HUD & HÅRTYPER

Effektiva resultat på mörk & ljus hy samt tunnt & tjockt hår

44

SMÄRTFRITT

I stort sett smärtfri behandling tack vare kyla & hastighet

5

HASTIGHET

Otroligt snabb behandling även på stora områden

Innan behandlingen

Innan du påbörjar en behandlingskur med Soprano brukar vi först ha en personlig konsultation då vi går igenom dina förväntningar och mål med behandlingen. Innan du kommer till din första behandling är det viktigt att du har rakat behandlingsområdet, annars kan vi inte utföra behandlingen. Ät inte medicin med biverkningar som t.e.x. ljuskänslighet.

Under behandlingen

En gel appliceras på behandlingsområdet och man glider över området samtidigt som ljuspulser skickas iväg. Ljuspulsen omvandlas till värme och absorberas av hårsäcken vilket gör att den elimineras. Behandlingen är i stort sett smärtfri tack vare inbyggt kylsystem och senaste teknologin. Soprano kan arbeta på flera olika djup vilket möjliggör behandling av grovt och tunnt hår samt mörkare hudtyper.

Efter behandlingen

Efter en behandling är det normalt om du får en rodnad och lätt irritation som håller i sig i några dagar. Tänk på att inte sola behandlingsområdet (helst inte alls under din behandlingskur), bada bastu eller pool samma dag. Du får inte vaxa, noppa eller epilera behandlingsområdet eftersom att det kan rubba din normala växtfas och påverka behandlingsresultatet. Det brukar rekommenderas cirka 6-8 behandlingar för att uppnå optimala resultat.

Cryopen

Vårtor, pigment, åldersfläckar, fettknölar & solskador

infuzion

Fillerbehandling utan nålar som minskar rynkor på 20 minuter

carboxy-nordicchangeclinic

Mörka ringar & påsar, fina linjer, celluliter, hudbristningar, fett & ärr

micro-needling

Anti-ageing, fina linjer, hudtextur, hudton, akne & akne ärr

Back To Top